marți, 4 ianuarie 2011

Vorbind de pe 2 roti


~"Dintr`un om faci motociclist,
Dar dintru`n motociclist nu mai faci om"

●Si din aceste vorbe putem spune multe.Motorul poate este doar o pasiune dea'mea.Poate este o mostenire.Doar un prieten daca iti arata si iti povesteste viata lui pe 2 rori.adrenalina care o simte, te poti "molipsi" imediat.
●Indiferent daca ai sau n-ai si esti doar pasionat de idee, indiferent daca ai o rasnita cu motor si 2 roti sau daca ti-ai vandut casa, familia si sufletul diavolului ca sa iti cumperi ultimul racnet de motor, indiferent daca preferi touring, enduro, de viteza, de strada sau combinatii, permutari si adaptari intre genuri, gasesti raspuns la intrebari si sprijin in comunitatatile de motociclisti din tara.
●Doar eu il inteleg cand imi spune "vreau sa vina primavara". Si el asteapta caldura, o zi din an care pt el este cea mai frumoasa, cea mai speciala, sperand ca va primi ce viseaza de multi ani. "O jucarie noua". De abea asteapta sa iasa la o plimbare cu prietenii, la agatat fete[:-"][:>], la facut cerculete, turand motorul la maxim,ajungand intr'un sfarsit la "euforie,extaz,nebunie".
●Viata pe 2 roti inseamna adrenalina, avem 2 roti ,la sol mereu una dintre ele.[:x]
●Cineva zicea odata (si vorba deveni zicala) ca exista doua tipuri de motociclisti - cei care au cazut si cei care vor cadea. Daca nu ati cazut (inca in admiratia fenomenului), va uram drum bun si nu va alegeti o destinatie, ci o directie (tot din folklorul moto) [;)]



Site unde puteti afla mai multe : http://www.bikepics.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu