marți, 4 ianuarie 2011

Si viata a avut un inceput...


●Era o zi de iarna...februarie, chiar prima zi din luna cand ea..."un pui de om" a facut ochii mari si a tipat.O fata plina de viata care rade tot timpul. nu se poate abtine.Creste in Botosani ,unde mai devreme sau mai tarziu isi va lua zborul de aici.Are 15 ani.Ce poti sa'i ceri ? (e o copila).Copila care crede k ea si prietenele ei gandesc mai matur decat ar trebui.
●Ii place vara,sa stea cu prietenii in fata blocului la mancat seminte pana seara tarziu.Nu'i prea place iarna ca e frig si trebuie sa stea in casa la caldut.Sau ca de obicei cum face ea si Bia'...merg in Smart la un ceai.chiar in fiecare zi.
●A avut si ea momente grele poate chiar f. grele, dar a trecut peste [asta crede ea]. Avea o varsta cand plangea cand se certa cu prieteni, punea totul la suflet dar acum s'a maturizat.Viata dă multe lovituri oricaruia dintre noi, ea ne invaţă cum să ne comportăm in anumite situaţii. Cu dragostea: e totul ok.E fericita cu "Fat-frumos care a venit calare pe un cal alb".
●Are si ea ca tot omu' prieteni foarte buni' si "prieteni buni".
Prietenii foarte buni se afla in anturajul liceului sau din cartier.Se distreaza impreuna.Chiar daca se ciondanesc,se impaca. Ei o inteleg.PRIETENIE, sunt aceeia care atunci cand le bati noaptea la miezu` noptii nu ştiu cum să te dea afară mai repede, sunt aceeia care neagă totul şi ascund totul numai ca să le fie lor bine.

●Asta e ea. Are o viata inainte si o traieste asa cum crede ea ca e mai bine pentru ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu