duminică, 16 ianuarie 2011

Dragostea este o batalie pierduta dinainte.



#La inceput totul este frumos.chiar si tu.
Nu-ti vine sa crezi ca esti atat de indragostit.Fiecare zi isi poarta mica incarcatura de miracole.nimeni de pe fata pamantului n-a mai cunoscut vreodata atata placere.Fericirea exista; si e simpla:este un chip.Universul zambeste.

Timp de un an viata nu este decat o insiruire de dimineti insorite chiar si in dupa-amiezele cu nincoare.Scrii povesti pe aceasta tema.Ai o/un prieten/a.cat mai iute posibil.de ce sa stai pe ganduri daca esti fericit? Gandurile te intristeaza,viata este cea care trebuie sa invinga.

#In al doilea an,lucrurile incep sa se schimbe.
Ai devenit tandru.Esti mandru de intelegerea ce s-a stabilit intre tine si ea/el.Iti intelegi prietena "din priviri".ce bucurie sa simti ca esti una/unul cu ea/el.Pe strada lumea crede ca prietena/prietenul iti este sora/frate.Chestia asta te flateaza,dar te si lucreaza.Esti convins/a ca dragostea voastra este,pe zi ce trece,tot mai puternica,cand de fapt,sfarsitul lumii este pe aproape.

Aperi prietenia in fata amicilor,care nu te mai recunosc.Dar esti sigur oare ca te recunosti pe tine insuti in cel ce iti recita lectia invatata papagaliceste si se abtine sa se uite dupa domnisoarele proaspete care dau stalucire strazii?



#In al treilea an nu te mai abtii sa te uiti dupa domnisoarele proaspete care dau stalucire strazii.
Nu mai vorbesti cu prietena/prietenul ta/tau. La un suc,stai ore in sir langa ea ascultand ce povestesc vecinii de masa.Iesi in oras din ce in ce mai des cu prietenii tai.asta iti e scuza ca sa nu stai cu ea.Curand dupa aceea vine si momentul in care nu iti mai suporti prietena/prietenul nici o secunda,fiindca te'ai indragostit de alta.Exist aun singur punct in privinta careia nu te'ai inselat;viata e cea care are,cu adevarat,ultimul cuvant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu