joi, 27 ianuarie 2011

Ghid practic pentru barbati – despartirea


Daca dupa o relatie de 1,2,3…5 ani in care au fost si bune si rele, in care ati stat sau nu impreuna, in care ati zambit, v-ati facut planuri, ati impartit, ati renuntat, se intampla totusi sa se incheie relatia, niciodata, dar NICIODATA, ca barbat sa nu ii arati ei ca esti afectat.

Nu o suna! Nu o suna cand esti beat!

Nu plange!

Nu incerca sa ii schimbi decizia!

Nu incerca sa o vezi “intamplator”!

Nu o urmari!

Nu apela la prieteni comuni pentru a ajunge la ea!

Nu incerca sa vorbesti cu parintii ei!

Nu trimite mesaje/dedicatii patetice!

Nu-i cere sa va mai vedeti de dragul timpurilor bune!

Nu o invinui pentru ceea ce ti se intampla!

Nu-ti plange de mila!

Nu ii spune ca o iubesti!

Nu reveni dupa luni/ani de zile sa-i spui ca nu ai reusit sa o uiti!

Nu! Nu! Nu! Nu! Nu! Nu! Nu!

Daca faci toate astea sansele ca ea sa-si schimbe decizia sunt…ei bine, nu sunt deloc. Vei reusi cu siguranta sa ii arati insa cat de slab si de patetic esti. Is that what you want? Think again!

Pe mine cel putin, nimic nu ma enerveaza mai mult decat un barbat care se comporta ca o femeie!

Daca dimpotriva, accepti decizia ei, zambesti, o asculti, ramai calm, vorbiti si apoi te indepartezi de ea, fara a-i arata ca doare, desi doare sunt convinsa, dar ea nu trebuie sa stie asta…atunci sigur, dar sigur va regreta ca te-a lasat, se va gandi ca a gresit si va incerca prin orice mijloace sa ajunga la tine.

Well, acum vine partea grea pentru ca eu, daca as fi in situatia asta, nu as mai accepta revenirea ei, tratand-o in acelasi mod in care m-a tratat mai devreme…dar nu pot cere asta de la barbati, e greu sa te prefaci ca esti atat de puternic.

Ce poti face dupa o despartire, fara sa risti sa ramai fara demnitate? hmm…

Bea bere!

Iesi!

Distreaza-te!

Incearca ceva nou!

Alta la rand!

Bea bere! again :P

PS: poate ca sunt eu foarte priceputa in a-mi alege parteneri nepotriviti sau poate ca barbatii uita ce e aia demnitate prea usor, dar pana acum toti s-au comportat lamentabil la despartire desi la inceput toti barbatii sustin ca “nu ar face asa ceva niciodata pentru nici o femeie”. Cred ca sunt bine venite in cazul asta cateva indicatii de care ar fi bine sa tina cont barbatii..altfel risca sa ramana cu nimic mai mult decat cu barbatia lor.

Fii demn, ai orgoliu si pastreaza-ti respectul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu